Van 1 tot en met 5 augustus 2022 vindt het 50e jaar Moeschakamp weer plaats. Een gouden jubileum! Het kamp is bedoeld voor kinderen van de basischool. Jouw kind kan voor het eerst meedoen als hij/zij van groep 2 naar groep 3 gaat. We beginnen elke dag om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, behalve op vrijdag dan eindigen we om 14.00 uur. Op donderdag volgen de kinderen van schoolgroep 7 en 8 een spectaculair programma met aansluitend een avondprogramma en overnachting. Meer informatie over het avondprogramma ontvang je van de kinderen van groep 7 en 8 tijdens de kampweek.

De kosten zijn 12 euro per kind. Doet jouw kind uit groep 7 of 8 mee aan het avondprogramma, dan zijn de kosten 14 euro. Dit jaar werken we wederom met digitale opgave via onze website. Jouw kind ontvangt van de school een brief met uitleg over het aanmelden op deze website en de sluitingsdatum van aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens voor het overmaken van de kosten.

Na de in de brief genoemde sluitingsdatum voor het aanmelden (online) beginnen wij met het indelen van de groepen en bijbehorende leiding. Indien je na de genoemde sluitingsdatum je kind of kinderen alsnog aanmeldt, dan geldt dat je per kind €2,00 extra dient te betalen. Hiermee hopen wij dat het aanmelden op tijd begint, zodat wij ook voldoende tijd hebben om de indelingen te maken.

Leiding gezocht

Uiteraard zijn wij ook weer op zoek naar leiding voor het Moeschakamp. Bij de brief die jouw kind op school krijgt, zit een aanmeldformulier voor leiding. Wij zouden het fantastisch vinden als je zou willen helpen om weer die onvergetelijke Moeschaweek te verwezenlijken voor de Schaijkse kinderen. Je zult begrijpen dat wij, door het nog altijd zeer hoge aantal aanmeldingen van kinderen, altijd jouw hulp kunnen gebruiken. En als beloning sluiten wij dan samen met jou af in de vorm van een feestavond op vrijdag 5 augustus.

Wil jij meedoen als leiding, dan kan dit natuurlijk! Klik op onderstaande link om van het Moeschakamp 2022 het aanmeldingsformulier van de leiding te downloaden. Na het invullen van het formulier kun je het inleveren bij het secretariaat.

Heb je nog vragen of ideeën, mail dan naar moescha@gmail.com