Van 15 juli t/m 19 juli 2024 vindt het Moeschakamp weer plaats. Het kamp is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Jouw kind kan voor het eerst meedoen als hij/zij van groep 2 naar groep 3 gaat. We beginnen elke dag om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, behalve op vrijdag dan eindigen we om 14.00 uur. Op donderdag volgen de kinderen van schoolgroep 7 en 8 een spectaculair programma met aansluitend een avondprogramma en overnachting. Meer informatie over het avondprogramma ontvang je van de kinderen van groep 7 en 8 tijdens de kampweek.

De kosten zijn 15 euro per kind. Doet jouw kind uit groep 7 of 8 mee aan het avondprogramma, dan zijn de kosten 20 euro. Dit jaar werken we wederom met digitale opgave via onze website. Jouw kind ontvangt van de school een brief met uitleg over het aanmelden op deze website en de sluitingsdatum van aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens voor het overmaken van de kosten.

Na de in de brief genoemde sluitingsdatum voor het aanmelden (online) beginnen wij met het indelen van de groepen en bijbehorende leiding. Indien je na de genoemde sluitingsdatum je kind of kinderen alsnog aanmeldt, dan geldt dat je per kind €1,00 extra dient te betalen. Hiermee hopen wij dat het aanmelden op tijd begint, zodat wij ook voldoende tijd hebben om de indelingen te maken.

Leiding gezocht

Uiteraard zijn wij ook weer op zoek naar leiding voor het Moeschakamp. Wij zouden het fantastisch vinden als je zou willen helpen om weer die onvergetelijke Moeschaweek te verwezenlijken voor de Schaijkse kinderen. Je zult begrijpen dat wij, door het nog altijd zeer hoge aantal aanmeldingen van kinderen, altijd jouw hulp kunnen gebruiken.

En zeg nou zelf… wat is er nou leuker dan ruim 300 kids lekker te zien genieten in de bossen en hier samen met 100 andere vrijwilligers deel van uit te maken?

Ben je nog geen 15, maar wil je toch leiding zijn? Dan kun je je inschrijven als hulpleiding. Je draait dan niet zelfstandig een groepje, maar kunt wel ondersteunen bij de groepjes, de crèche of de spellen.

En als beloning sluiten wij dan samen met jou af in de vorm van een feestavond op de vrijdagavond.

Wil jij meedoen als leiding, dan kan dit natuurlijk! Stuur een mailtje naar moeschakamp@hotmail.com met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Met wie wil je graag leiding zijn?
  • Wil je je eigen kind in de groep en zo ja, wie is dit?
  • Welke dagen ben je beschikbaar?

Wil je graag leiding zijn, maar heb je thuis nog een jonger kindje, geen probleem! Daarvoor hebben wij een crèche ingericht!

Werkploeg

Vind je het leuk om voorafgaand aan het Moeschakamp al betrokken te zijn bij de voorbereidingen van de spellen en het toneel en het gereed maken van het terrein?

Ben jij handig, beschikbaar op zaterdagochtenden of woensdagavonden van mei tot augustus en bereid om de handen uit te mouwen te steken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse in de werkploeg, stuur een mailtje naar moeschakamp@hotmail.com