Van 15 tot en met 19 juli 2019 gaat het 47e Moeschakamp plaatsvinden! Het kamp is bedoeld voor kinderen van de basischool. Uw kind kan voor het eerst meedoen als hij/zij van groep 2 naar groep 3 gaat. We beginnen elke dag om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, behalve op vrijdag dan eindigen we om 14.00 uur. Van donderdag op vrijdag kunnen de kinderen van groep 7 en 8 overnachten als ze dat willen.

De kosten zijn 12 euro per kind. Blijft uw kind overnachten, dan zijn de kosten 15 euro. Dit jaar werken we voor het eerst met digitale opgave via onze website. Uw kind ontvang op school een brief met uitleg over het aanmelden op deze website en de sluitingsdatum van aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en daarin vindt u de instructie voor het betalen van de kosten voor het kamp. Let op! De betaling dient via een bank overschrijving uiterlijk op 31 mei 2019 te zijn gedaan.

Na de in de brief genoemde sluitingsdatum voor het aanmelden (online) beginnen wij met het indelen van de groepen en bijbehorende leiding. Indien u na de genoemde sluitingsdatum uw kind of kinderen alsnog aanmeldt, dan geldt dat u per kind €2,00 extra dient te betalen. Hiermee hopen wij dat het aanmelden op tijd begint, zodat wij ook voldoende tijd hebben om de indelingen te maken.

Leiding gezocht

Uiteraard zijn wij ook weer op zoek naar leiding voor het Moeschakamp. Bij de brief die uw kind op school krijgt, zit een aanmeldformulier voor leiding. Wij zouden het fantastisch vinden als u zou willen helpen om weer die onvergetelijke Moeschaweek te verwezenlijken voor de Schaijkse kinderen. U zult begrijpen dat wij, door het nog altijd zeer hoge aantal aanmeldingen van kinderen, altijd uw hulp kunnen gebruiken. En als beloning sluiten wij dan samen met u af in de vorm van een feestavond op vrijdag 19 juli.

Wilt u meedoen als leiding, dan kan dit natuurlijk ook! Klik op onderstaande link om van het Moeschakamp 2019 het aanmeldingsformulier van de leiding te downloaden. Na het invullen van het formulier kunt u het inleveren bij het secretariaat.

Heeft u nog vragen of ideeën, mail dan naar moescha@gmail.com